Møbler Shopping Forvirrende Deg? Denne Artikkelen Vil Rydde Opp For Deg

Møbler Shopping Forvirrende Deg? Denne Artikkelen Vil Rydde Opp For Deg

Altfor mange mennesker klarer ikke å innse hvor mye moro det kan være å handle møbler. I mange tilfeller er dette fordi de bare mangler noen grunnleggende informasjon om hvordan du gjør det dyktig og på en kostnadseffektiv måte. Ved å lese artikkelen nedenfor, er det mulig for alle å erobre sin frykt for møbler kjøp og snag noen reelle avtaler.

Hvis du prøver å handle møbler laget i enten helt eller i det minste delvis miljømessig ansvarlige manerer, se opp for tre mulige sertifiseringer. Vitenskapelige sertifiseringssystemer bruker en SCS-etikett. Se også etter SmartWood-sertifisering fra Rainforest Alliance. Green Seal-organisasjonen kontrollerer også møbler, og sier bare Green Seal på etiketten.

Ikke tillat deg selv å bli forelsket i et møbel før du har lest de spesielle omsorgsinstruksjonene. Mange flotte kreasjoner har gal vedlikehold som kan gjøre dem til en komplett ork. Sørg for at vasking, flekkfjerning, polering og bevaring er alle rimelig oppnådd for livsstilen du fører.

Handle for brukte møbler for å spare penger og få kvalitetsbrikker. Mange ganger kan du finne møbler som en person ikke lenger trenger for en god pris. Du kan enten handle på brukte møbelbutikker, fra avisen, på Craigslist eller et annet sted hvor folk selger møblene de ikke lenger vil ha.

Tenk på kjæledyrsituasjonen din når du handler møbler. Et hjem uten gratis roaming kjæledyr som kommer til å bo på den måten er tryggere for mye mer møbler. Hvis du har ubesluttede kjæledyr eller tror du kan i fremtiden, være mye mer kresen i hvilke møbler du kjøper.

Hvis du er shopping for et helt rom av møbler, spør om kvantitet rabatter. Mange butikker vil tilby dem. Hvis de ikke er villige til å rabatt prisen, spør om de vil kaste i små statister, som en lampe eller sluttbord, for å gjøre avtalen en bedre en.

Når du kjøper møbler, prøv alltid å prute med selgeren. Selv om det ikke er allment akseptert i de fleste detaljhandelsnæringer, er møbelindustrien et unntak. Det er vanligvis en ganske bratt markering knyttet til møbelprisen, og du kan ta et godt røverkjøp hvis du prøver å prute.

Velg riktig stoff for plassering og bruk av møbler. Hvis et møbel kommer til å møte tung bruk og trafikk, ikke kjøpe en kostbar eller delikat stoff, som du vil erstatte det raskere enn du liker. Lagre disse brikkene for mindre brukte rom som er for gjester eller show.

Hvis du ønsker å spare penger på møbler, vurdere alternativer til tradisjonelle shopping. Goodwill butikker noen ganger har stykker. Sjekk ut verft og garasje salg. Les også Craiglist eller lokale Freecycle-alternativer. Ethvert samfunn av en viss størrelse har et sekundært marked av møbler som ikke er på utstillingslokale gulv. Selv vurdere å gå til lagring skap auksjoner. Hvis du ser en brikke du liker, snakk med den vinnende budgiveren for det skapet.

Problemet mange mennesker har med shopping for møbler er bare en enkel mangel på kunnskap om hvordan det kan gjøres bra og uten mye stress. Heldigvis har artikkelen ovenfor gitt noen gode opplysninger for å avmystifisere konseptet. Se gjennom tipsene etter behov og ha en blast møblere hjemmet ditt for å passe din unike smak.

Back To Top